Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Τρέλα για την Γαλλία!


Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα πράγματα είναι γνωστά. Οι γαύροι πάνε παντού ανεξάρτητα αν η πόλη είναι τουριστική ή αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Το Μπορντό σίγουρα δεν είναι και η πιο τουριστική πόλη της Ευρώπης. Δεν είναι και Ρώμη που πάει ο κάθε πικραμένος. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει με 1-0, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Όποιος θεωρούσε ότι ο κόσμος της ομάδας μας θα μασούσε και δεν θα πήγαινε στην Γαλλία μάλλον ζει σε άλλη χώρα. Δεν έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα στο παρελθόν. Εδώ πέρσι χάσαμε 3-1 στο Καραϊσκάκη από την Σεντ Ετιέν και στην Γαλλία είχαμε πάει 1500 άτομα. Τώρα το Μπορντό θα γίνει ερυθρόλευκο, αφού οι γαύροι ετοιμάζουν μεγάλη εκστρατεία.

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τετάρτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας θα έχει στο πλευρό του περίπου 2500 οπαδούς του. Η εκδρομή της Θύρας 7 έχει κλείσει, αφού δεν υπάρχει θέση ούτε για την αεροπορική, αλλά ούτε και για την οδική. Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος του Ολυμπιακού γι' ακόμα μία φορά θα δώσει δυναμικό παρών σε εκτός έδρας παιχνίδι κι έχοντας… κόντρα το σκορ του πρώτου αγώνα. Αυτά ας τα βλέπουν οι άλλοι που πηγαίνουν εκδρομές ανάλογα με τα αποτελέσματα και τις πόλεις. Αν έχουν καλά μαγαζιά θα πάνε εκτός έδρας, αλλιώς ποτέ. Οι γαύροι οι τρελαμένοι, λοιπόν, θα δώσουν δυναμικό παρών στην ρεβάνς με την Μπορντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου