Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Σκέψεις για Αλέ στο ΟΑΚΑ!

Παιδιά δεν κάνουμε πλάκα, δυστυχώς... Υπάρχουν σκέψεις στον Ολυμπιακό, να είναι στον πάγκο μας για το ντέρμπι ο Νίκος Αλέφαντος. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;

Κι όμως, η κατάστασή μας είναι τόσο τραγική, που υπάρχουν σκέψεις από τους ιθύνοντες, ώστε να είναι στον πάγκο στο ΟΑΚΑ, ο Αλέ. Αν γίνει ξανά κάτι τέτοιο, τότε θα λεγόμαστε ομάδα του... χαβ-Αλέ. Αν είναι ποτέ δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να βρεθεί δηλαδή ξανά ο Αλέφαντος στον πάγκο μας, προκειμένου να παρατάξει τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που θέλει μόνο τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα φυσικά, αλλά ακόμα πιο ασόβαρα είναι αυτά που ακολουθούν παρακάτω. Φήμες αναφέρουν πως ο κυρ-Νίκος έδωσε χαρτάκι για τους αγώνες με Ηρακλή και ΠΑΣ, προκειμένου να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε ο Θρύλος να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή 11άδα. Λέγεται επίσης πως ήθελε τον Πάντο μέσα σε αυτή.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις δηλαδή. Ειλικρινά δεν κάνουμε πλάκα. Οι σκέψεις για να καθίσει ο Αλέ στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ υπάρχουν και ελπίζουμε να μην γίνουν ποτέ πράξη. Γιατί αν γίνουν, τότε ακόμα κι εμείς θα γελάμε με τα όσα συμβαίνουν.

Εντάξει, είπαμε πως η χρονιά δεν εξελίσσεται καλά, αλλά μην το παραξηλώσουμε κιόλας. Είμαστε που είμαστε σε κακή κατάσταση, μην τα κάνουμε ακόμα χειρότερα τα πράγματα από ό,τι είναι. Γιατί τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Έλεος, πια! Μια χρονιά δεν πάμε καλά, μην τα καταστρέψουμε όλα.

Ακούς εκεί ξανά ο Αλέ στο προσκήνιο. Έλεος, έλεος!

1 σχόλιο: